luni, 3 martie 2008

Cea mai tare caterinca

15 comentarii:

Anonim spunea...

Accidentul e un semn. Ca sa nu mai vorbiti de Cruce si sa nu va puneti impotriva Poruncilor lui DUMNEZEU! CRUCEA se face in semn de respect fata de DUMNEZEU!

Cojokariu spunea...

Ai mult curaj Mircea...dar dar asa face oricine e prins la mijloc :))...asta e meseria lui

Anonim spunea...

Sima ala e un mare dobitoc.
Un porc care merita s-o ia in freza in seara aia.

Costica (doar ptr cunoscatori) spunea...

Daca intr-adevar asta e blogul lui Mircea Badea, atunci inseamna ca am ajuns bine. Bine ca adresa, altfel... din ce in ce mai rau. Acum esti refuzat in romania si sa te inscrii pe un site foto, probabil ca nu conosc pe cine trebuia. A inceput sa fie din ce in ce mai rau si chestia nasoala e ca nu numai cei sus pusi procedeaza asa, de la al mai de jos si scuipat de sefi pina la basescu' lor de nenorociti, toata ciurda te trateaza la fel. Atita timp cit ai nevoie de ceva, nu conteaza ce, vei avea de infruntat un bou, o vaca, sau un vitel al vreunui bou important. Solutia aici e sa nu mai ai nevoie de nimic, sa te incalzesti cu respiratia, sa maninci frunze din parcuri si sa nu te mai intereseze nimic. Abia atunci vei putea trai in romania.
Am si o propunere ptr motto-ul emisiunii, ala cu traim in romania... ar trebui sa devina, supravietuim in romania, ca sincer de ani buni incerc sa traiesc si nu reusesc deloc.

kinez spunea...

uite solutia ptr umflatul ala S&W Model 681 si daca iei doua ai reducere:)

Anonim spunea...

DRAGA MIRCEA,TE ROG DIN SUFLET SA FACI MITINGUL.LE-AI BAGAT MORTU IN CASA.SINT CONVINS SUTA IN MIE CA IMEDIAT CE AI SPUS CA VEI FACE MITING,AU INTRAT IN ALARMA,PENTRU CA VEI AVEA MARE SUCCES.AI DREPTATE CU PROSTII FARA SI CU CARTE.DACA VOI AVEA TIMP VOI VENI SI EU CHIAR DACA SINT DIN IASI.AI MARE ,MARE DREPTATE.TINE-O TOT ASA!CU MULT RESPECT.CEZAR 55 DE ANI DIN IASI.

Anonim spunea...

Salut Mircea! Hai sa facem meeting-ul ala! Suna foarte tentant, asa de curiozitate sa vedem si noi si tu cati simpatizanti si de ce nu sustinatori ai ;)

Anonim spunea...

Salutare,Mircea!Esti bestial urmaresc in fiecare zi emisiunea ta de la Antena,sincer ma bucura ca este macar cineva care sa mai spuna lucrurilor pe nume.Noi cei marunti nu suntem auziti de nimeni.
La cat mai multe emisiuni!

Anonim spunea...

sima vorbeste de dreptul lui la imagine? :)) dar cui ii pasa de imaginea lui? nici lui, dupa cum arata. foarte tare! ei fugaresc oamenii pe strazi, doar de i-ar prinde cu degetul in nas la semafor, iar cand sa vedem si noi fetzele "profesionistilor", au drept la imagine. niste complexati.

Anonim spunea...

pt primul anonim, cel credincios. domnule (cred eu ca esti domn), lasa comentariile astea ca a trecut vremea ucenicilor. e pacat sa fii mandru, credinta e in suflet. cred ca faci parte din categoria "credinciosilor" care cred ca oamenilor li se intampla lucruri rele doar pt ca nu au fost destul la biserica si de asta le si merita. nu mai judeca. si in plus, daca esti asa credincios incat sa dai sfaturi altora, nu te mai uita la TV ca e pacat!

Anonim spunea...

Fiecare isi face meseria insa e treaba de civilizatie sa nu calci drepturile la intimitate ale altuia uneori.
Si daca e un fotograf sa zicem ca nu e mare bai insa daca ai spus ceva pe post de vre-un mafiot si ala te-a amenintat, cand esti urmarit de o masina insistent... nu-ti mai vine sa razi.
Iti amintesti ca traiesti in Romania. ;)

baloo spunea...

Eu ii luam la palme Mircea!Faina emisiunea si blogu' arde blogarasi si pe Huidu ca am vazut blogu' lui si e varza ultimu' distrus.

Anonim spunea...

Sa ai grija cu astia Mircea ca sigur vor aparea multi!

Anonim spunea...

ti-am scris si pe forum. S-a intors tulus la DNA, mai pune o data,macar, chestia cu pantoful
si un alt subiect tare: cum se musamalizeaza o frauda de milioane la blaj campus scolar. Pot reveni cu argumente spumoase

Jocuri spunea...

Interesanta viziunea, ce pot zice...