luni, 24 decembrie 2007

Parerea mea despre "ULTRASI"

Ghilimelele le-am folosit in scopul luarii peste picior

18 comentarii:

Unknown spunea...

Verifica permisul,cnp-ul,etc oricui vrei
Adresa de email gratuita
www.becali.com

Raluca spunea...

Benefică iniţiativa pentru cei interesaţi de subiecte abordate obiectiv. Emisiunile tale (le aştept cu sufletul la gură – au o nuanţă de umor delicios), ale lui Gîdea şi Ciutacu sunt printre puţinele care mă fac să cred că nu am pierdut contactul cu realitatea (că încă mai gândesc mormal).
Felicitări!

Ciobanu Alin Marcel spunea...

foarte bine ai spus la inceput. n-ai nicio treba cu fenomenul, nu il intelegi, nu incerci sa-l intelegi, dar, tipic feminin (parerea mea e ca 'femeia din tine' vorbeste cam mult si cam tare), nu ai nicio problema in a generaliza si a oferi solutii extreme.

crezi ca ultrasii aia n-au altceva mai bun de facut decat sa se PLIMBE cateva SUTE de km doar pentru ca sa se bata cu alti suporteri sau cu jandarmii de la meci ? nu sunt jandarmi in Bucuresti ? nu se gasesc suporteri ai echipelor rivale si prin Bucuresti ?

vin si femei la meci. alea tot pentru bataie vin ? conducatorii de la Dinamo au fost la meci. au venit cu chef de scandal ? au facut scandal ? l-au batut pe presedintele Gloriei ? si Dumitru Dragomir si Mircea Sandu si George Copos frecventeaza stadionul. tot pentru scandal ? asa de violenta este lumea fotbalului ?

nu cu multa vreme in urma, ministrul afacerilor externe a facut o boacana sugerand ca tiganii care sunt prinsi la furat pe afara ar trebui sa fie "trimisi in desert" si ai inceput sa-l critici pt ca are o pozitie extrema. si tu ce-ai facut pe acolo ? "br br br in toti !" nedemn de un om inteligent.

in fine. am si eu un mic post in legatura cu Mircea Badea si Victor Ciutacu, in cazul in care intereseaza pe cineva. -> http://ciobby.blogspot.com/2008/01/pupincurism.html

Anonim spunea...

buna!
apreciez enorm ceea ce faci, implicit CURAJUL pe care il ai sa lupti cu MAREA HIDRA cu o mie de capete, care ne rantaie viata in fiecare zi. Din pacate, ni se potriveste tuturor expresia "canii latra, iar caravana (nesimtita) trece (cu tupeu) mai departe".
Si pe vremea impuscatului discutam pe la colturi, ca sa nu ne auda "peretii", si tot degeaba. Acum macar este o diferenta: nu avem decat sa ne spunem pasurile - la televizor, in ziar sau pe la colturi. Necazul ramane, iar noi facem haz de el. Da-ne, Doamne, Putere sa scapam de el pentru TOTDEAUNA. Si, de obicei, marile VICTORII sunt neaparat precedate de MARI BATALII. De aceea eu as opta cu bucurie pt. o astfel de BATALIE MAREATA, intru salvarea definitiva a cestui popor urgisit si a acestei planete (aparoape) infrante.
Iti trimit ( si sper sa iti trezesc interesul) urmatorul link INTERESANT:
http://nw0.info/?p=Documentaries/
sunt aici vreo 80 G de informatie (pertinenta) intru dezvaluirea adevarului care ni se ascunde pe aceasta planeta. Marele avantaj al internetului (cat o mai rezista si asta) este "adevarata libertate" a cuvantului. si de aceea ar trebui sa profitam de ea. Daca l-am parafraza pe Blaise Pascal, am putea afirma ca e mai bine sa credem, desi poate nu e adevarat, decat sa nu credem si sa fie ...DRAMATIC....
MULT SUCCES IN CONTINUARE!

raya spunea...

Draga Mircea...te anunt cu multa placere ca in fiecare zi la ora 6.30 iti transmit cu drag o tona de injuraturi,datorita faptului ca seara sau mai exact noaptea imi rapesti ore pretioase de odihna cu emisiunea ta.Esti cel mai TARE jur o emisiune mai reusita ca a ta nu e tre sa recunosti,ma bucur ce existi pe lume asta si ca si eu exist sa te ascult pe tine.Bafta Bafta Bafta

Anonim spunea...

Mircea esti cel mai bun critic. Cine alege vedetele din Romania sunt ca si ele. De ce nu l-au gasit pe tinarul roman care a concurat in Spania si are vocea lui Pavaroti, cei de la Megastar? Aici nu se pune baza pe glas,prezenta scenica de aceea sunt vedete-non valori. Televiziunile schimba valorile. Prezinta non valori. Ar fi bine daca ai avea 2 ore de emisiune zilnic sau chiar mai multe.

Anonim spunea...

Capatos mai bine s-ar ascunde decit sa faca emisiuni si sa intoxice populatia cu "mizerii" aduse pe sticla. Timpul acordat de Antena emisiunilor de acel gen mai bine l-ar acorda emisiunii IN GURA PRESEI. De aceea nu au audienta televiziunile pentru ca oamenii sunt satui de oameni fara valoare. Locul unor vedete si prezentatoare e pe centura,nu pe ecran.

Anonim spunea...

Prezentatoarele de la stiri care prezinta 5 cupluri de vedete, de parca in Romania numai citva oameni exista,sa taca. Sa nu prezinte vedete care nu au comportament exemplar pentru copii nostri. In tara noastranu exista si alti oameni nu doar drogati lesbiene ,homosexuali. Prezentati la stiri oameni dezumanizati,vedete...

Anonim spunea...

CINTARETII ,VEDETELE NU CINTA CU GURA IN ROMANIA. DE ACEEA COSTEL BUSUIOC A FOST DESCOPERIT IN SPANIA . NU LA MEGASTAR IN ROMANIA. LA CONCURSURI IN ROMANIA NU SE DAU NOTE PE GLAS, SE DAU NOTE PE ALTE CRITERII...PE MISCARILE DIN FUND. ASTA PREZINTA TELEVIZIUNILE,PRESA,VEDETELE IN ROMANIA.

Anonim spunea...

Mircea vorbeste clar despre ultrasi si voi va apucati sa comentati alte prosteli . Mircea nu e chiar asa cum zici tu despre ultrasi si te inteleg pentru ca multi au parerea asta , dar au aceasta parere doar pentru ca nu inteleg acest fenomen . Acest hobby , sa-i spunem , implica mult timp pierdut , multi bani cheltuiti , multe emotii implicate . Sigur nu e nimeni sfant dar sunt foarte multe abuzuri din partea "organelor" . Cum tu nu suporti politia romana pentru modul in care "asigura ordinea publica" aceeasi parere o au si ultrasii fata de jandarmerie . Felicitari pentru blog si multa bafta .

mateitoni spunea...

ultrasii????? ce-s astia? frustratii??????? ghinion baieti....... echipele pentru care voi va puneti integritatea in pericol, jucatorii pe care ii iubiti, blazonul pe care il adorati......... un rahat.... ii doare in c.r de voi.... ca si pe mine de altfel

Anonim spunea...

Ce-ai spus tu ca o sa faca Basescu acum ,va face dupa ce iese presedinte la anu.Acum va accepta priministru de la PSD plus PNL.El chiar se roaga ca astia sa vina la el cu propunere de premier.gandestete ca el nu prea poate sa castige alegerile daca nu are pe cine sa injure :)).

Anonim spunea...

Niciodata nu s-a gandit Basescu sa-l puna priministru pe Isarescu.El vrea doar sa-i dea credibilitate.

Anonim spunea...

Bai... esti de BELEA.

Anonim spunea...

Habar nu ai de fenomen, zici ca nu ai o echipa favorita dar uneori te dai de gol. De frica nu zici cu cine simpatizezi ca sa nu te bata ceilalti. La fel cum tu esti pasionat de manca kkt, asa sunt si suporterii pasionati de fotbal, de cantece, de coregrafii, etc.
Faptul ca tu si majoritatea celor din presa ii confundati cu huliganii si cu cei de teapa ta rataciti prin stadioane, este alceva, denta lipsa de profesionalism, profesionalismul asta care crezi tu ca e la moda si care ar trebui sa fie la moda mereu, c-asa e in capitalism.

Anonim spunea...

"Romania kaput so now romanian citizens and also romanian contry is/will be NEW AMERIKA . otzara ku DEMNITATE. SI COLOANA VERTEBRALA."

p.s."sALUTARI SI K.I.S.S. -ES DE LA "mOASHA kRACSIUN ! "
p.s.s. viza pt USA /America , se pastreaza.Doar/Dar cei care au carnetul roshu de la M.I.S.A. vor ajunge in America fara sa stea la coada ambasadei americii de la Bucuresti (?!?!?!)...sau din ce orash or vrea americanii sa-shi mute Ambasada Romaniei(denumire noua New Amerika .Limba oficiala va fi lb.americana.
p.s.s.s.cei care nu au noile modele de pashapoarte cu cip(?) sunt rugatzi sa si-i le procure la oferta pana nu se vor reface cozile.

Anonim spunea...

Ai visat vreodata sa ai un sfert de litru sau mai mult de parfum Chanel, Versace sau alta marca? Ai crezut ca este si va ramane vis? Dorincosmetics iti indeplineste visul! De astazi, poti comanda parfumuri originale REFAN – BULGARIA/FRANTA la cele mai mici preturi din tara! Oferta de neegalat! CAT PE-ACI SA FIE GRATIS!
PRET UNIC: - 33 LEI (50 ml. parfum, sticluta reincarcabila si ambalaj de carton);
- PARFUM VRAC 250 ml = 125 RON !!! (Asta-i baie cu parfumuri, nu altceva!);
Ambalajele ti le alegi singur!
Persoanele fizice sau societatile comerciale care vor sa distribuie/vanda aceasta promotie, pot sa ne contacteze, pentru detalii .
Comanda doua flacoane de 250 ml. de parfum cu plata la efectuarea comenzii si Dorincosmetics iti plateste si curieratul rapid!
NU ESTE O MINUNE! ESTE DORINCOSMETICS!
LISTA CU PARFUMURILE REFAN, PARFUMURILE SIMILARE SI AMBALAJELE DISPONIBILE O GASITI LA NOUA SECTIUNE A SITULUI = PARFUMURI REFAN !
www.dorincosmetics.ro
NOTA: FA O BUCURIE TUTUROR PRIETENILOR TAI SI TRIMITE-LE ACEST LINK, SAU INTREGUL MESAJ! DACA VEI PRIMI INAPOI MINIM 6 MESAJE, AI PRIETENI ADEVARATI ! MII DE MULTUMIRI!

Geta Paraipan-Rusu spunea...

asta sigur nu e blog-ul lu' M.R.Badea ! Incercati www.mircea-badea.ro k dorincosmetics.ro e parfum doar.