duminică, 23 decembrie 2007

Cu respect, sa traiti!


Sanatate!
Eu sunt Mircea. Probabil ma cunoasteti de la TV. Am o emisiune. "In gura presei".
Poate va intrebati de ce am blog. Mai stiti ca si radeam de aia care au. Pai mi-am facut blog, ca sa comunic cu oamenii, caci in 50 de minute cate am la TV, abia am timp sa citesc stirile cu Simona-Sensual.
Cand o sa am timp sa scriu, veti vedea cat de obiectiv sunt ( mai siti voi teza aia?).
Va recomand sa "ma cititi" in continuare caci nici nu stiti ce pierdeti.

P.S. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

78 de comentarii:

Anonim spunea...

friend, ca sa-ti aratam ca "ne-ai" invatat sa fim vigilenti cat de cat: NU E ASTA BLOGUL LUI BADEA, din mai multe motive de continut. pa.

Mircea Badea spunea...

Draga cititorule, sa fi sanatos!

Teo spunea...

Mircea macar ar scrie corect, n-ar fi analfabet ca tine :)).

Teo spunea...

Inca iti cauti greselile de ortografie nu e asa ? Probabil dupa tine totul e corect =)). Indiciu: sunt minim 4.

Mircea Badea spunea...

Draga Marius, acest post l-am scris in graba caci nu am atata timp cat ai tu sa iti pierzi vremea parand inteligent.
Si daca tot esti asa desept, arata tu greselile

Warmer Climes spunea...

ce tavnos si handicapat e badea-mircea asta

Teo spunea...

Hai ma "lasa-ne" caci nu sunt greseli de "graba", ci erori gramaticale grave. Trebuia sa iti gasesti alta identitate de care sa te folosesti daca vrei sa te las in pace.

Mircea Badea spunea...

draga marius, sugi pula!

pirici spunea...

N-o sa te las pana nu spui pe post atre si raspicat ca becali.com e cel mai tare domeniu si ca nebunu trebe' sa-l ia ca daca nu il pun pe Voiculescu pa prima pagina !

Broco spunea...

salut!

mai Mircea zi-mi si mie se pot face rost sau downloada de undeva emisiunile tale mai vechi: ''Noaptea târziu cu Mircea Badea''
pt. mine emisiunile alea sunt de colectie si as vrea sa le revad, astept un raspuns, ms.

Mircea Badea spunea...

Pentru BROCO; emisiunile sunt in arhiva antenei, si nu pot prasi incinta fara permisiunea administratorului.

Unknown spunea...

Verifica permisul,cnp-ul,etc oricui vrei
Adresa de email gratuita
www.becali.com

Broco spunea...

hmm! e bine daca sunt la arhiva, dar e rau ca nu le putem vedea, pacat ca sunt puse sub cheie.....

Raluca spunea...

corectează greşelile de ortografie că altfel am să cred şi eu că este o farsă, nu blogul lui Mircea Badea "cel vestit"

Anonim spunea...

mircea,dar tu...citesti comentariile..?asa..."apretat","tafnos" si analitic...cum esti...tot asa sa ramai...ai de ce sa fii asa..in ciuda"lor",a"necuvantatoarelor",care populeaza,datorita noua,"soclurile",alea inalte...de prin parlament...!medic,fiind,astept cu mare interes...sa descopere...cineva...vreun remediu...pentru...marea lor...indolenta!!!sa dea dumnezeu...sa mai apucam ziua aia,desi,scepticismul...ma omoara,incet,dar sigur!ganditul,dauneaza,grav..sanatatii,da...cefalee!macar de-ar gasi ei..un "prezervativ"pentru creierele lor,micisi netede,sa nu mai"procreeze"atatea legi..stupide!keep in touch!ganditor in viata...inca!keep in touch!

Broco spunea...

crezi in dumnezeu? te rog sa fi sincer :)

Anonim spunea...

femeile care isi arata sinii si fundu nu au minte. Ingerii cazuti sunt diavolii. In melodia trupei vama fotomodelul e "inger coborit".

Anonim spunea...

"Pe sirma" sunt parasutele.

Anonim spunea...

Inger coborit -inger cazut -diavol.

Anonim spunea...

Ne-am saturat de vedete care prezinta sini. Nu stiu nimic sa faca ,nu au minte dar apar pe sticla. Emisiunea lui Capatos e de groaza. De ani buni vedem numai funduri la televizor. AR FI MOMENTUL SA FIE MAI MULTE EMISIUNI CA "IN GURA PRESEI".

Anonim spunea...

MIRCEA, FELICITARI! VEDETELE SUNT INVITATE SI LAUDATE LA EMISIUNI DE OAMENI INUMANI. ANIMALELE NU SUNT HOMSEXUALE, LESBIENE SI NICI INEBUNITE DUPA SEX. EMISIUNEA LUI CAPATOS SI INVITATII SUNT ORIBILI. SI MAI ZIC TOTI CA SUNT CRESTINI. UNI SUNT O RUSINE PENTRU ORTODOXIE. INANTE CIND NU ERAU EMISIUNI DE SEX, COPII SE FACEAU MAI MULTI DECIT ACUM CIND SEXUL E ARATAT PE TOATE REVISTELE SI POSTURILE TV. ADICA PROSTITUTIA. NEBUNIA DUPA SEX E BOALA......
SEXUL PREZENTAT DE PRESA E VULGARITATE.

Anonim spunea...

Emisiunea lui Capatos e centura de lux...plina de prostituate. Daca vedem mumii pe ecran care discuta de sex, nu mai facem copii,atat sunt de vulgari invitatii. Asta e motivul pentru care a scazut natalitatea ...apar mumii pe ecrane,sperietori aduse de oameni inumani. RUSINE! De aceea tara merge rau ca pe unii ii doare doar de prostitutie. Nu de tarani,batrini care au pensii de mizerie. DE 1oo DE ORI RUSINE EMISIUNILOR GEN CAPATOS.....

Anonim spunea...

CIORILE au pene. VEDETELE goale sunt ca niste ciori fara pene. CIORILE sunt mai inteligente ca oamenii. NU-SI DAU JOS PENELE...

Anonim spunea...

Vedetele care apar in presa si televiziune sunt diavoli. Oamenii goi sunt fara Dumnezeu.Adica DIAVOLI.

Anonim spunea...

MIRCEA DRAGA,
DIN STATELE UNITE,ITI URMARESC zceazsjeEMISIUNILE TV SI NU NUMAI CA SUNT DE ACORD CU TINE ,DAR CRED CA AI POSIBILITATEA SA CUNOSTI MULTI, MACAR ASA CA TINE.SPUN ACEST LUCRU, PENTRU CA NUMAI OAMENI ANORMALI(in sensulbun al cuvintelor)AR MAI PUTEA SCHIMBA IN BINE ROMANIA.ACESTI "intelectuali politici" AR TREBUI IMPUSCATI IN TESTICOLE DECIMATI,EXECUTATI . SUNT MULTI TRADATORI CARE TRAIESC BINE PE SEAMA PROSTIMII,MULTI CARE "DAU SPECTACOLE" DOAR PENTRU AS-I UMFLA RINZA SI CEAFA.EU PERSONAL, CHIAR DACA SUNT DEPARTE DE TARA,SUFAR VAZIND CA OAMENII ACCEPTA CU USURINTA, CINUIALA FIZICA SI PSIHICA,CONDITIILE ACESTEA MIZERE.PERSONAL MIE NU MIE FRCA DE EI SI SUNT RASPUNZATOR DE CEIA CE ZIC:! DORESC U.D.M.R SAFIE INDEPARTAT DE LA GUVERNARE, SA FIE ARESTAT TARICEANU CARE IAU INSTALAT IN GUVERNARE, IAR "CAPUSELE"ABSOLUT TOATE CAPUSELE CARE NU-SI DOVEDESC BUNELE INTENTII PENTRU POPOR,SA FIE STRIVITE ASA CUM AU LUAT FIINTA. UN SFAT MIRCEA DACA I-MI PERMITI: NU PUNE BUTU LA POLITICA FACUTA DE ALTI,AI PUTEA FI FRINT EXTREM DE USOR.DAR SUNT COMVINS CA AI PUTEA SCHIMBA LUMEA IN MULT MAI BINE DACA TI-AI FORMA O ECHIPA.NU TE MAI PLICTISESC MULT, VREU SA STII CA ASA CUM MIE IM-I PLACI CA OM, PLACI LA MAI MULTA LUME "ANORMALA" SI DE ACEIA DORESC SA TE AJUT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. --DAI INAINTE MIRCEA--.CONSTANTINESCU IONEL,CALIFORNIA USA

Anonim spunea...

Ba dobitocule, nici dracu nu te crede ca esti Mircea Badea! Nici dracu nu citeste 5facts.wordpress.com, dar mite Mircea Badea. Esti un dobitoc, nici nu meriti atentie, Mircea Badea si-ar face reclama la blog in emisiune nu pe forumul emisiunii, si Mircea Badea si-ar cumpara un domeniu ca are bani...

Unknown spunea...

KEEP UP THE GOOD WORK!!!!!!!

Anonim spunea...

Emisiune buna. Imi place. Totusi cred ca ai inceput sa inebunesti. Te transformi in tonomat(cum nu esti lingau...deci.. pt.bani)

poetista spunea...

Buna Mircea. Ma numesc Corina Enache si as vrea sa-ti spun ca admir emisiunea ta.Bravo si bafta!

Anonim spunea...

emisiune foarte buna, dar nu exagera cu anumite aprecieri, si te rog nu-l mai lasa pe d-l Cristoiu sa-ti ia ora, caci oricum nu spune mare lucru.Mira, Iasi.

Anonim spunea...

pentru trafic mai mare foloseste BlogRush... click pe numele meu... blogul-> in engleza

Anonim spunea...

stimate Barbate, specimen superior al rase umane,

ti-am auzit din greseala emisiunea de ieri, pt ca eu te mai ascult doar din greseala, sau cand imi place sa fiu masochista. si referitor la ce ar trebui sa faca/ sa nu faca o femeie, eu as mai avea cateva propuneri... de exemplu , as zice ca o femeie nu ar trebui sa se duca la toaleta.. e total gretos, nu-i asa? totodata, zic ca o femeie nu ar trebui de exemplu sa transpire, nu? ei, si ar mai fi, dar iti mai las, pardon, va mai las, subiecte si pt celelalte emisiuni ;) semnat, o femeie..

p.s. serios, nu pricep de ce mami si buni inca mai suporta sa te/va aiba in casa..

Carti fara pret spunea...

stiati ca Badea a intrat in campania anti-fumat alaturi de Raduleasca? Posterul lui e aici

Anonim spunea...

BOULE...

Mirelusha spunea...

Buna Mircea!
Sa stii ca imi place foarte mult emisiunea ta si o urmaresc cu drag.
Cine are o problema cu tine sau cu emisiunea ta sa inchida frate televizorul. Sau ii supara adevarul? Se simt cu musca pe caciula?
Imi pare rau ca nu prindem radio ZU in Galati, ca te-as fi ascultat si acolo.:P
Multe salutari si numai bine!
PS: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=_dmNYDtCkls
Salut te respect foarte mult de ce nu e toata lumea ca tine sa le dea peste bot la totii hotii din tara asta de ce nu avem curaj sa fimsi noi o tara unita , multe emisiuni inainte si tot binele din lume iti doresc din inima te respect foarte mult.
PS: Traim in ROMANIA si asta ne ocupa TOT timpul, deabia astept sa te vad la emisiune,RESPECT

Anonim spunea...

te salut , si te rog nu te lasa orice ar fii ,nu te lasa la nimenii si te rog daca vreodata ajungi pe la munte -prin retezat anuntama si nu vei regreta

Alice spunea...

Draga Mircea,

Sper ca citesti pe acest blog.Te-am admirat pentru multe lucruri..unul din ele fiind si discretia privind viata ta personala.
Dar gestul tau de aseara(31 oct 2008) de-a povesti cu lux de amanunte o intamplare cu tenta sexuala din viata ta, m-a oripilat pur si simplu(prin vulgaritatea limbajului(fie el si mascat),prin grosolania gestului si prostia demersului absolut inutil.
Ce-ai vrut sa dovedesti?ca si tu ai umblat cu "dive"? ca nu esti homo? ca esti la fel de frustrat si vulgar ca toti ceilalti pe care-i critici in emisiunea ta?Cred ca m-am inselat cand te-am considerat un tip de calitate...à bon entendeur, salut!!!

Anonim spunea...

trist om mai esti!

gavroche spunea...

mircea esti bun!...tare bun!

Anonim spunea...

drepturile pungasilor
tiganii si toate natiile astea de oameni……

stiu ca o sa aud multe comentarii impotriva mea, ca sunt rasist etc. traiesc intrun loc plin te tigani, si….. nu ii urasc, mi-e scarba de ei.ma refer la tiganii astia din ziua de azi. mailat si altii ca ei. sunt un pasionat al muzicii si culturii romanes, dar asta ce e acum la noi in tzara, nu e tiganie, nu e satra , nu e muzica, nu sunt fuste , nu e gheorghe dinica in rolul bulibasei,… ce se intampla in romania si in afara ei, este mai degraba jaf si imputenie, suntem niste imputiti, doar ca ii acceptam, ne complacem in lumea asta plina de drepturile omului. am ajuns la concluzia ca drepturile omului sunt facute doar pt tzigani, pungasi, criminali, hoti, si toata patura asta pe care trebuie sa o suportam si intretinem din bani publici. de ce sa platesc eu mancarea si buna starea unui pugas de doi lei care s-a dat smeker si acu e la bulau.adica eu, contribuabilul intretin din muca mea, viatza nenorocitului care se afla la “facultate” pentru crima , hotie, si violuri. eu platesc mancarea cazarea si bautura acestor…………..care isi ispasesc o pedeapsa ca apoi sa iasa “afara” cu burta revarsandu-se peste pantaloni si cu tupeu de puscarias.si eu…. omul de rand, am dreptul sa muncesc pentru bunastarea puscariasilor, parlamentarilor si a altor bugetari care nu merita stradania mea si aici ma refer si la politie, parlament si functionari puplici, care traiesc din munca mea…..

eu ca un prost muncesc de-mi sar capacele, si din salariul ala pe care il obtin de la un angajator cu care am enshpe mii de interviuri si si discutii si ma descoase ca pe un imigrant starin (apropo…. am fost la un interviu unde am fost intrebat ce zodie sunt, si i s-a parut suficient , alte intrebari despre viatza si activitatea mea nu au mai fost. va vine sa credeti?), sunt apoi angajat pe un salariu negociat de tine mai mult sau mai putin, si apoi incepe distractia: dai impozit pe venit x% venit catre bugetul de stat(salariul parlamentarilor), apoi dai x% pentru pensii si somaj (cand am sa ajung eu la pensie,o sa am tot o pensie mizera) dai x% pentru sanatate, ca sa fiu tratat ca un lepros de asistente(asta pana cand te prinzi ca o bacnota de 10 lei poate face minuni)dai apoi x % pentru asigurari, care…….. sunt pur si simplu bani aruncati pe fereastra, un cetatean care are nevoie de un dispozitiv medical fie el si un amarat de baston sau un fotoliu rulant sau o proteza, o orteza, sau o solutie vascoelastica….. beneficiaza de o reducere procentuala prin casa de sanatate, asta inseamna o intreaga lupta contra supravietuirii, trebuiesc o sumedenie de acte pentru care alergi pe la diferite institutii, te duci la medic sa iti dea trimitere, reteta, apoi trebuie sa iei o adeverinta de asigurat, cu care te duci iar in nu stiu ce loc sa le depui. Toata multitudinea asta de acte (intrati pe siteul CASMB sa va convingeti) le depui la casa de sanatate si….. astepti sa iti vina decizia acasa,dupa cateva luni, prin posta. decizia este valabila doar 30 de zile, dar cum posta e si ea de la buget, te trezesti cu plicul in posta cand mai ai valabilitate la decizie doar 2-3 zile(asta in cazuri fericite-poti sa o primesti chiar deja expirata).Cu decizia te duci la ORTOPROFIL de exemplu sa iti iei dispozitivul medical de care ai nevoie, orteze, proteze, fotolii rulante, saci de colostomie, solutie vascoelastica, si alte lucruti de acest gen..



deci dargilor care altceva nu aveti mai bun de facut decat sa cititi frustrarile mele..... nu vi se pare ca astia isi cam bat joc de noi?
CONTINUAREA FRUSTRARILOR
am trecut prin tiganie, si prin toata tarasenia asta cu medici, sa vad pe cine mai ponegresc.si nu stiu de ce atunci cand am de injurat si dorit tot ce e mai rau ma gandesc negresit la POLITIE, aceste scursuri ale societatii cum zice un destept de pe la antena 1.politia ma trateaza cu “sictir pufos” si inceara sa ma fure chiar daca bunastarea lui consta din munca mea si a altor prosti ca mine.
de cate ori a-ti vazut politia stand la panda la fel ca un cersetor, de cate ori ti s-a sugerat spaga?????... si de cate ori ai dat? (sa nu aud dealea ca io nu dau spaga, etc- exista 2 categorii de oameni- oameni care dau spaga si oameni care nu RECUNOSC-asa ca lasati astea pt discutiile cu familia).
de exemplu as fi curios sa aflu cum ati dat spaga, si cat si pt ce..
un idiot spre ,exemplu de politzai, undeva pe dn1 in dreptu localitatii peris, m-a vazut fara centura....ma trage pe dreapta ii explic ce am io de explicat ca ma duc la inmormantare etc si alte minciunele,(ba zdreantzo care esti de zdreanta, tu ma minti pe mine pe plan economic ca io sunt politzaiu minune si io vreau sa schimb sistemul)omu imi cere spaga 50 lei dar asa pe fatza "dai si mata de o shaorma si o sticala de vin si te lasam in pace"(calcul o saorma la dristor 15 lei cu o sticla de vin buna ca e vorba de politia romana, 30 lei, si raman 5 lei pt scobitori.) problema e ca amenda pe care o luam era 50 lei daca o plateam in 48 ore, si ei tot 50 lei spaga vroiau asa ca....(vorba romanului- le-am dat prin gura) pentru mai multe detalii vizitati http://tonimatei.blogspot.com

Anonim spunea...

s ar putea sa fie ca tine. Sa fie guv minoritar pdl, pt ca base nu prea are contracandidat, dar varianta asta are totusi niste riscuri. Posibilitatea guv psd plus pnl il face presedinte la sigur sata trebuie sa o recunosti si tu. Iar faza ca guv odata instalat, ramine 4 ani, nu e batuta in cuie. Dupa ce cistiga base la anu, face miscarea pe care ai descris o tu acum, udmr plus minoritati plus tradatori, baga o motiune de cenzura, deontologii vor spune ca e fissss, dar surpriza...v a cadea guvernul pe votul celor enumerati mai sus. Atunci Base prin portavocea Boc,o sa tipe ca s a format o noua majoritate si ca oricum ei au cistigat alegerile, iar Base v a sari cu prim ministru. Si acesta v a fi cel mai bun strigator cu da sefu, deci nu Isaresucu, el striga da sefu la licurici,si cu licuriciu e discutie, e identificat diferit de lume si automat interpreteaza diferit mesajele unuia sau altuia.pt mine licuriciu e pe filmele lui Prigoana peWS666.Cind Isarescu a fost premier, a fost impus celor de atunci pt ca ei nu erau capabili nici sa treaca strada, dar sa execute niste reforme dintr un plan. Acum e alta situatie, Isarescu e bun acolo unde e pt licurici, Base e cu da sefu la licurici, plus ca Isarescu,primeste de la Base din credibilitatea lui doar e laudat de acesta. De aici confuzia ta cum ca Base il vrea premier. Sa revin. Este posibila schimbarea guv la orice ora, pt ca Base la orice ora poate santaja multa lume sau are multe de oferit. Deci singurele argumente valabile pt mine din ce sustii tu, sunt lipsa contracandidatului si caracterul de jucator la cacialma al lui Base. Inca ceva. Discursul lui Base mi se pare ca provoaca psd si pnl sa se iubasca, asa macar odata ca aventura, nu relatie serioasa

Anonim spunea...

Aseara am ramas interzis.Tu chiar citesti comentariile de aici. Mi a placut ca ai renuntat la ideea ca guv odata instalat ramine 4 ani. Cit despre aprecierile la adresa celor care cred in psd plus pnl, cred ca sunt valabile abea dupa ce se termina balamucul. Oricum ar fi eu nu te voi injura,nici acum nici alta data cind imi vei intarita spiritul de anticipatie. De acum varianta emisa de tine cu motiunea de cenzura mi se pare mie sf, ba chiar am avut impresia ca ma iei la misto. Sa asteptam deznodamintul si om vedea. Pt ca ai citit, mi se pare normal sa mi dau numele .....Cristi

Anonim spunea...

Negocierile... PSD plus PDL egal Sperietura pentru PNL ca vor ramane pe dinafara.Pana nu vad guvernul investit de parlament, nu cred nimic!!!
....Cristi

Anonim spunea...

Salut sunt Cristi. Nici eu nu cred ca pdl si psd ajung sa faca guv. Iar cum sunt aranjate lucrurile acum, ar fi mai posibil guv minoritar pdl. Aseara ma uitam la tine si ma gindeam , daca i privim pe psd ca partid, astia se sinucid. Varianta asta e cea mai buna pt Base, iar eu am exclus o din start pt ca o vedeam imposibila ,ca si tine. varianta. Si mi a venit o idee. Peste o saptamina, Base sa se gindeasca el asa... ce dornici sunt oamenii astia din psd sa si ia pumni in ochi ,nici piticul repezit Boc nu e mereu la post in privinta asta. Si atunci ii vine lui asa... sa fuzioneze cu psd... sau mai bine sa i absoarba. Asta daca privim psd ca oameni sau ca interese. Ha, ha, ha ce idiot sunt! Dar nu se stie niciodata... cu nebunu.

andra spunea...

Mircea, cred ca Dirigul s-ar bucura daca l-ai suna sau daca i-ai face o vizita la liceu. Dirigul a mai incercat sa te sune, dar din cauza ca ti-ai schimbat nr de telefon, nu a reusit sa ia legatura cu tine. O zi buna!

Anonim spunea...

merg la meeting !!! sunt una din voci. Astept convocarea! iad.

PAX spunea...

Forza Mircea, Forza Salajan !! b-)cik Ramona "Columbeanu" tunata !! :)) dai zoom 22 cm !! pai cum domne' doar atat ? vine de la tara .. tre sa-i vezi lumina de la capatul tunelului :))) !!! esti prea tare b-)

Anonim spunea...

.....pai cum scapa de puscarie unul ca HAissam .... si i'a cinshpe ani un pusti sin Salajan ?>?>?>>> stii ???

Unknown spunea...

stau in sua si ma uit la inregistrarile emisiunilor.zilnic dupa ce vin de la job.
e foarte tare si sunt deacord cu multe din comentariile lu mircea.
cred ca singura sansa a romaniei e sa se trezeasca cineva sa-i impuste in cap de 3 ori - sa fim siguri - pe toti marlanii si coruptii,toti securistii sau puii de securisti si fosti turnatori,pe toti analfabetii profesori universitari si pe toti licentiatii care nu stiu ce facultate au terminat.

si asa cum zice si badea.e o tara de manea.

1.in ro nu avem ceea ce se cheama in sua IRS,adica un fel de fisc.si ala sa vina se te intrebe de unde ai tu ma 12 case? aaah nu poti sa le declari? poi ia sa le confiscam si sa te rezolvam cu un costum cu dungi.multi ani la mititica pana-ti amintesti de unde le ai.

2.invatamant in ro nu avem.adica profesorii tineri majoritatea sunt manele de oameni care cica invata o generatie de dezaxati si boi.avem nspe mii de facultati.la noi e inflatie de diplome.multi dar prosti.cand numa jumate-si vor lua bacul si numa jumate din cei cu bac or sa intre la faculta mai vb

3,medicina = zero.adica medicul e respectat in toata lumea.in sua de ex daca esti doctor esti vazut cu alti ochi.si material si spiritual.in ro orice idiot cu 4 clase stie medicina.

4.romanii au exact soarta pe care si-o merita.suntem un neam prost.usor prostibil.suntem un neam la care valorile se schimba in functie de cum e vremea.generatia tanara e dezaxata.toti vor sa fie bogati maine.

ca sa ne trezim tre sa ajungem in fundul gropii.
DESTEAPTA-TE ROMANE !!!

Anonim spunea...

nu stiu daca tu mircea badea,ai sa citesti acet comentariu dar..........eu una sunt un fan al tau,si stii ce ma gandeam.....(in prostia mea)de ce nu esti in locul lui base'....poate doar asa cu un "nebun"aducem ro pe o cale buna....eu te-as sfatuii sa candidezi(stiu ca nu-ti place mizeria politica)in toamna,ai multi sustinatori,..tara are nevoie de oameni ca tine.

Anonim spunea...

Salutare TIZU meu,

Sunt Constantin Mircea Adrian, am 22 de ani student, Bucuresti.

Te caut deoarece te apreciez pentru felul tau natural de a fi.

Eu scriu poezii de la 17 ani, insa abia acum 3 zile am facut primul pas in promovarea proiectului ce doresc al demara. Mi-am facut blog pe care pentru moment pana voi face site il voi folosi pe post de site.

Proiectul meu este unul cultural, iti dau adresa, in caz de ai timps a intrii sa vezi detaliile initiativei mele. http://junimea-reloaded.ablog.ro/

Daca ai intrat astept mesaj din partea ta daca ti-a placut sau ti se pare o aberatie.

De fapt te caut pentru ca imi doresc in cazul in care iti place scopul acestui blog sa ma ajuti sa il promovez intr-un mod ca sa poata prinda contur.

Multumesc anticipat daca ai pierdut 5 minute zabovind asupra acestui mesaj. Bafta in continuare si have fun

Anonim spunea...

bravo.mircea.tineo.tot.asa.frate.dear.fi.multii.ca.tine.parca.ar.merge.altcumva.de.aici.din.germania.se.vad.lucrurile.in.alt.fel.despre.romania............in.rau.binenteles

Anonim spunea...

bravo mircea tineo tot asa. Esti cel mai bun si dai cartile p fata.

Anonim spunea...

mare panarama de blog
www.panarama.fraier.go.home.ro

Anonim spunea...

salut sunt oana ma uit la emisiunea ta de mult,acum sunt in italia la munca cu sotul si doar de la tine mai aud ce se intimpla in tara esti tare dar totusi prea destept,sper ca o sa mai faci emisiunea "in gura presei" mult timp.pa

Pustiu spunea...

Dute in pula mea de ratat, nu mircea badea ci persoana care are acest blog.

Anonim spunea...

http://www.jurnaldepascani.ro/politie/mafia-politico-militieneasca-tine-in-brate-un-monstru-violator--damian-butnaru---primarul-din-mogosesti-siret--.html

Anonim spunea...

am mers in sat ORADEA SUPLAC jud BIHORun drum mai mult e aratura ca ala nu se numeste drum INAINTE AM CUMPARAT ROVINIETA CA SA PUTEM MERGE acum masina aproape ca nu e pe butuci de la acel drum RUSINE ASA ZISUL DOMNUL BOC A MERS PE ACOLO OARE NU IA CLANTANIT DINTII DE LA DRUM deci pe aratura era mai drept RUSINE LU ALA CARE AR TREBUI SA SE OCUPE DE DRUMURI acuma cine imi repara masina ?de ce platim rovinieta pt ce sa ne stricam masina ?RUSINE DOMNULE BADEA VA ROG SA-I FACETI DV DE RUSINE LA TV IN LOCUL MEU RESPECT SUNTETI TARE

Anonim spunea...

DE CE AVETI EMISIUNEA ASA DE TARZIU II DERANJEAZA PE DOMNII DIN PARLAMENT ADEVARU PACAT CA NU E MAI DEVREME EMISIUNEA CA E PREA TARZIU SI DIM MA TREZESC RESPECT PT DVS SI RUSINE PT PARLAMENTARI OARE NU LE E RUSINE SA SE MAI ARATE IN PUBLIC SE FAC AUTOSTRAZI DA CAND IN CE SECOL RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUSSSSSSSIIINNNNNNE PANA CAND NE MINT LOCURI DE MUNCA NU SE GANDESC SA FACA DOAR CALCULEAZA CATI SOMERI VOR FI PANA LA SF ANULUI DA AGRICULTURA UNDE E AM PUTEA SA RIDICAM TARA ASTA DIN RAHATUL IN CAREA NE-AU BAGAT ASTIA CU AJUTORUL AGRICULTURII DACA ALCEVA NU MAI MERGE CULTIVAM CE ESTE SI CE SE POATE SA FACA NISTE SERE PE TIMP DE IARNA dar pe astia nui intereseaza oare pana cand va fi bataia asta de joc PARLAMENTARII SE IMPUNG UNII PE ALTII CA AIA FURA ALA FURA DAR PANA LA URMA LUMEA STIE CA TOTI FFURRRRRRRRRRRAAAAA sper sa le ia DUMNEZEU TOT CE AU FURAT EI DE LA NOI PRIN TAXE SI IMPOZITE SA NU POATA DORMI NOAPTEA DE FOAME ASA CUM NU POT DORMI SEMENI DEAINOSTRI

Anonim spunea...

felicitari pt. emisiune ..dar nu te mai aprinde asa de tare uneori ca strica la frumusete si tu esti un baiat frumos....spunele la toti pe sleau ca poate se va schimba ceva...ma intreb cine o sustine pe aceasta inculta de UDREA ca nu face decat parada modei...este revoltator.
Dar mai sunt multe de semnalat...bunaoara la U.M.F. Iasi exista 2 Conf. Univ. fara DOCTORAT. Unul a iesit la pensie dupa un an de prelungire peste varsta de 65 de ani iar apoi a primit Postul de conf. in cumul, o alta norma plata cu ora si pensia..deci 3 salarii pentruca el imparte aceste ore..deoarece sotia lui este administrator de facultate si are si ea vreo63 de ani. Al doilea conf va mai sta pe post de conf. inca vreo 2 ani ca nimeni nu-l deranjeaza datorita autonomiei univ. ARACISUL cand vine in control totul se rezuma la ce declara oamenii nu cintroleaza ilegalitatile..este un fel de a ne afla in treaba. Noi de la INf. Limbi, Fizica am fost retrogradati la asistent si vom primi o pensie mizerabila dupa o viata de munca iar ei de la ED.Fizica vor primi o pensie mara nemeritata. Ma numesc Grigore Popescu

zevzec spunea...

mircea, dar de crin anotnescu ce zici, ca presedinte?? alexandra din Iasi sunt, 23 ani.

Anonim spunea...

Povestea unui scriitor amator distrofic
Doresc prin acest articol sa prezint in mod sumar povestea unui om, “Pino” Andras Oprea, care s-a confruntat si se confrunta cu o existenta dificila dar care, in profida tuturor conditiilor nefavorabile, a gasit resursele spirituale si psihologice pentru a lupta pentru dreptul la o viata modesta dar cinstita si demna. Acum cateva luni am fost contactat intamplator de Pino prin email. El nu ma cunostea dar a trimis la mai multe adrese povestea lui in speranta ca unii dintre recipientii mesajelor le vor si citi si poate cativa dintre acestia il vor ajuta.
Povestea lui Pino este trista dar este si frumoasa in acelasi timp. Pino s-a nascut in 1973 in Ploiesti si a copilarit tot acolo, crescut de mama si bunici deoarece parintii s-au despartit cand era foarte tanar. Un concurs de evenimente l-a prins in Bucuresti pe 14 iunie 1990 in toiul mineriadei. Oprit pe strada de catre ortaci, i s-au confiscate toate lucrurile personale si a fost batut crunt pierzandu-si cunostinta in repetate randuri. Ulterior a fost predat autoritatilor care l-au transferat la o unitate din Baneasa unde l-au retinut cateva zile, continuand sa il priveze de drepturi si sa ii administreze aceeasi corectie fizica violenta in paralel cu o asa zisa ancheta. Toate acestea se intamplau in conditiile in care el era inca minor. Rudele lui nu au stiut nimic despre locatia lui, cautandu-! l cu disperare la spitale si pe strazi.


Odata eliberat, Pino a ajus cu dificultate inapoi acasa insa nu s-a putut bucura de libertatea lui foarte mult. Bataia administrata in timpul mineriadei a produs efecte grave asupra sanatatii lui. La scurt timp de la acele evenimente tumultoase conditia lui de sanatate a inceput sa se degradeze. Pino poate fi contactat direct prin e-mail la adresele pino_scriitorul@yahoo.com si pino.scriitorul@gmail.com

Anonim spunea...

MIRCEA BADEA,esti cel mai tare,pe sufletul meu!tine-o tot asa,poate o sa scapam intr-o buna zi in tara asta de pusti corditi si pitipoance mataite..fa-i praf pe becali,turcu,basescu,si scapa-ne de deseurile toxice de comunisti cu legitimatie.Eu nu mai merg la vot decat daca candideaza Hitler,pt ca nu mai am incredere in nimeni

b23tit spunea...

Frate sa nu uti niciodata ca succesul tau este dat de frustrarea colectiva ...iar atunci cand Romania va fi un stat civilizat vei ramane fara servici...te/am speriat asa/i ... ca asta se va intampla si curand...
Vreau sa notezi ca avem aceeasi varsta si te/as ruga sa ma reprezinti si pe mine, in protestul tau>
Daca desteptii aia care iau bani la inmormantari, au reusit sa reintroduca religia in scoli, in mileniul 3, ar trebui sa facem ceva sa reintroducem si noi MORALA in programa scolara! Astfel, daca teristi sa faci copii (ca mine), peste 15/20 de ani, ei nu vor mai fi aburiti de salvatori din astia, precum prietenul nostru comun BASE!
Ai demonstrat ... cu sportul ca poti, continua cu scoala, ca ministrul educatiei este ocupat cu aplaudarea lui MAREAN...
CE/AR FI MA DACA REFUZAM SA PLECAM DIN TARA CHIAR TOTI...SI NU VOR PUTEA FACE EI CE VOR?
Hai savedem, ce zici?

b23tit spunea...

Fratele meu de suferinta, sper sa citeasca si toti aceia care nu vor sa plece din tara asta ...invadata de "simpatici" si "salvatori"...
Haideti sa facem o initiativa legislativa care sa ne dea dreptul sa votam si noi ... ca mine si ca Mircea...
Sa introducem pe buletinul de vot casuta cu "PROTEST", si atunci vom vedea cine se mai plange de absenteism la urne! Cine mai cheama prostimea la vot...
Abia atunci vom merge si noi sa votam fara sa ne simtim IDIOTI, ca daca anuleyi votul esti bagat in aceeasi categorie cu STUPIZII...
Ce zici Mircea, va mai putea spune BASE, ca este alesul romanilor...
HAI SA VEDEM!!!!!!!!!!!!!!!

fotocristale spunea...

La noi gasiti cadouri si decoratiuni din Anglia la cele mai bune preturi. Figurinele cu cristale Swarovsky si placate cu aur sau argint pot fi cadouri ideale. Puteti oferi cadouri inspirate cu produse de aromoterapie: sapunuri naturale , sfere efervescente de baie din saruri naturale, sare de baie parfumata, uleiuri de aromoterapie, bete parfumate si difuzoare de esente pentru camera. Deasemenea va oferim o gama variata de cadouri personalizate.

Anonim spunea...

draga mircea,sunt o tanara absolventa de facultate si o admiratoare a ta de cand eram copil.In curand nu te voi mai urmari fiindca am de luat o decizie importanta care te exclude.Sar de la o idee la alta dar vei intelege.Din vara,cand am absolvit am incercat sa ma angajez,am multe calitati dar avand in vedere ca pentru un singur post mai candideaza cateva sute , n-am reusit sa intru in campul muncii,e criza sau nu stiu ce.Ideea e ca sunt aproape in strada,fiindca nu am locuinta si stau la un prieten de unde va trebui sa plec in curand,parintii mei sunt foarte saraci.Probabil te intrebi ce legatura ai tu cu toate astea.Ei tu nu ma cunosti dar eu simt ca imi esti prieten cumva,datorita felului cum gandim poate,e greu de explicat in cateva cuvinte,poate vei deduce.Am doua posibilitati,sa plec din tara sau sa mor de foame pe strazi,bineinteles ca o prefer pe a doua dar n-am bani nici de un bilet de autobuz,daramite altceva si nimeni de la care sa pot imprumuta.Prin urmare,esti singurul prieten care ma poate ajuta.Bineinteles ca nu-mi datorezi nimic si poate iti va parea o ofensa dar daca esti omul pe care cred eu ca il cunosc vei raspunde acestui mesaj.Mai am doua zile acces la internet.
Cu sinceritate umilinta si respect Alesia

rrfoxy spunea...

poate In gura Latrinei!

Anonim spunea...

Va ascult aproape zilnic, dar astazi m-ati dezamagit profund.

heartbeat spunea...

in primul rand comportamentul tau lasa de dorit,esti un om care nu stie sa respecte lumea.nimeni nu iti da dreptul sa jignesti lumea care a votat cu basescu,daca iesea geoana aia numai erau prosti.uite ca sa vezi cat de d obitoc poti fi,familia mea a luptata la revolutie si nu au ajuns acum sa il vada pe nenorocitul de iliescu si nastase la putere.iar tu nu te supara dara daca lucrezi pt cineva ca voiculescu care se stie cine este si in ce partid.esti un mare dobitoc care jigneste lumea doar ca esti scula belita.invata sa respecti dreptul oamneilor de a vota pe cine vor.iti scriu pt ca esti o persoana pe acre nu o pot sferi,fac alergie la tine,si credema ca nu am votat cu nimeni dar sunt satula de idioti ca tine.invata sa respecti si nu sa jignesti si sa acuzi.mai bine dute sa lucrezi la rebu ca eu sincera sa fiu numai cand te avd la tv fac alergie la u.

heartbeat spunea...

dute acasa ca daca te mai vad ma impusc domnule mircea badea asta daca te poti numi domn ca nu esti decat un prost care se crede vedeta

Anonim spunea...

draga badea,citesc ce raspunzi userilor si vad ca ai zis cuiva "sugi pwla",acum chiar imi dau sema ca tu chiar esti dobitoc.pacat de tine erai mai simpatic pe vremuri,acum nu esti decat un papitoi ridicol.

Anonim spunea...

cred ca trebuie sa renunti la emisiunea ta ca sia sa esti un papitoi.......hehe dar nu o sa vad eu filmul asta.erai mai simpatic inainte cand prezentai cu teo

Anonim spunea...

Mircea,eu traiesc de 20 de ani in Austria si aici iarna este de obicei multa zapada,dar aici nu se blocheaza circulatia ca la voi (10 cm zapada sa blocat circulatia in toata tara)Tu ai vizitat Germania de sarbatorile de iarna si nu ai stiut de ce sint strazile fara zapada.Foarte simplu Mircea in Austria Elvetia si Germania se comunica din ora in ora timpul probabil la toate posturile de radio si tv si firmele care au datoria sa inlature zapada imprastie sare inainte de a cadea zapada si zapada nu se pune mult timp dupa ce ainceput sa ninga.Dar in Rominia chiar daca se comunica timpul probabil Rominii NU INTELEG limba Germana

Anonim spunea...

,Halo Mircea sint tot eu cel care traiesc de 20 de ani in Austria si ma numesc Anton (Pseudonim)si vreau sa-ti povestesc o intimplare adevarata.Am fugit din RO in sept 1989 si sotia si fetita au venit la mine in febr 1990 si de atunci traim fericiti in AT din 2000 eu lucrez ca Hausmaister (intretin 2 blocuri cu 100 de apartamente fiecare)In dec 2006 o femeie a anuntat la politie ca a alunecat in fata unuia dintre blocurile care eu le intretin si s-a sa ranit la dantura si medicul dentist ia prescris o proteza noua dar pt ca a fost un accident trebuie sa fie si un vinovat.Femeia si-a luat un avocat si avocatul avrut ca eu sa fiu vinovat si mi-a cerut 15000 eur pt cheltuieli cu dentistul si onorariul avocatului .femeia acrezut ca eu sint bine asigurat si asigurarile vor prelua cheltuielile,dar eu fiind coonstincios si stiind ca imi fac munca corect nu mi-am facut asigurare pt. aceste cazuri.Eu nu am vrut sa platesc si au urmat 2 ani de proces .A trebuit sa-mi iau un avocat sa cer expertiza de la toate punctele meteo din jurul orasului pe o raza de 50 km si sa platesc un expert meteo din Wiena recunoscut de judecator.Fiecare foaie de hirtie costa sute de EUR avocatul meu a ajuns peste 2500 Eur si ma intrebam tot mai des daca nu era mai bine sa fi platit cei 15000 eur acuma depaseam deja 20000 de eur(dentist,avocat,cheltuieli de judecata)Expertul meteo din Wiena mi-a dat mie dreptate (in ultimele 5 zile pe oraza de 50 de km in timpul zilei a fost o temperatura de + grade si nu a putut sa fie geata in acel loc unde femeia acazut .DE ce ti-am spus acest lucru?Pt.ca aici exista o lege care spune ca trotuarele din fata fiecarei proprietati trebuie sa fie sigure pt. circulatia pietonilor de la ora 6 dimineata pina la ora 22 seara si raspunzatori sint proprietari imobiliileor si pt strada sint raspunzatoare firmele care inlatura zapada si incaseaza bani(daca la ora 6,30 am alunecat cu masina si m-am lovit de un stilp si pot sa dovedesc ca firma care are acest sector nu a intretinut strada corect poti sa chemi politia si sa ceri despagubiri .aceste firme sint bine asigurate si nu sint probleme cu despagubirile.In ro .firmele incaseaza mult mai mukt decit in AT si nu au nici o raspundere (arunca nisip peste zapada si fac o mocirla pe strazi si nu au nici o raspundere)Dar cum spuneam mai inainte poporul romin nu intelege limba germana ,iar politicieni romini au o mare influienta turceasca (Bacsisi,ciubuc..)

Anonim spunea...

Heidi Klum are sani "aranjati". Vezi poze din tinerete si dupa. De ce nu ar fi asa si cu burta? Ca in rest, slabe sunt multe dupa nasteri.

benton spunea...

Nu pot sa inteleg o chestie....destul de simpla...de fapt...ce se intampla cu toti oamenii care te critica....de ce o fac?...pt ca iti faci bine meseria...De ce nu sunt ei in locul tau daca se cred atat de inteligenti...Mai cititorule...il critici pe cel care iti arata realitatea acestei tari...inseamna ca le ti apararea celor care...de 20 de ani ne fura neincetet si fara pic de rusine...